Kakovostno in zanesljivo

Kvalitetna izvedba

Strani

Izdelava spletnih strani s samostojnim urejanjem vsebin strani je namenjena predvsem lastnikom spletnih strani, ki želijo sami, v vsakem trenutku, opravljati tekoče spremembe na lastnih internetnih straneh. Prav tako je sistem idealen za spletna mesta, kjer se spremembe informacij dogajajo dnevno in se morajo te spremembe podatkov na spletu odražati takoj.

Še predno začnemo proces izdelave, z vami najprej dorečemo kakšna so osnovna izhodišča za postavitev nove grafične podobe. Na osnovi priporočil in želja naročnika, ob upoštevanju predhodne celostne grafične podobe stranke in s pomočjo obstoječega uporabnega gradiva (besedila, video posnetki, fotografije, brošure in letaki), pristopimo k izdelavi nove podobe.

Že v prvi fazi postopka izdelave spletnih strani upoštevamo razpršenost ključnih besed, ki so značilne vašo dejavnost. Pri zaključku procesa oblikovanja pa v sodelovanju z naročnikom in z uporabo naših orodij ter našega znanja s tega področja, opravimo še končno optimizacijo spletnih strani za posebej pomembne ključne besede.

Pisanje tekstov za spletne strani je dejavnost, ki mora neprenehoma slediti sodobnim tehnologijam, brez prestanka izpopolnjevati znanje in slediti trendi, ki predstavljajo na področju opaznosti in uspehov blagovnih znamk nepredstavljiv preobrat. Internetne predstavitve so postale ogledalo firm in strokovno napisana besedila imajo v času nepredstavljivega vzpona novih medijev veliko večji pomen, kot kadar koli v preteklosti.

Zadnji del celotnega postopka grafičnega oblikovanja, postavitve in optimizacije internetnih strani, je vpis internetnih strani v posebne iskalnike in imenike. Kakovostna prijava izdelanih strani je vkalkulirana v strošek celotne izdelave spletnih strani. Po zaključku projekta izdelave spletnih strani in po potrditvi naročnika, da je z izvedbo projekta zelo zadovoljen, te internetne strani strokovno dodamo v vse pomembnejše domače in svetovne spletne iskalnike.

Strokovna optimizacija internetnih strani je bistvena za dejansko povečanje števila obiskovalcev katerihkoli spletnih strani. Zgolj strokovno določene ključne besedne zveze vam bodo prinesle ciljne obiskovalce. Obiskovalci, ki pridejo na vašo stran z iskalnikov so preverjeno najkvalitetnejši obisk spletnih strani, poleg tega, pa je ta obisk tudi popolnoma brezplačen.

Oblikovanje internetnih strani je naslednji korak, ki sledi vaši potrditvi unikatne grafične podobe vaših spletnih strani. Zelo pomemben del celotnega procesa oblikovanja internet strani je prav gotovo postopek kodiranja html kode internet strani.

Celoten postopek izdelave internetne strani ne zajema zgolj enega programerja. V izdelavo so vključeni vsi, od mojstra za css in html, grafičnega oblikovalca, komercialista, strokovnjaka za optimizacijo internetnih strani ter tekstopisca. Na koncu ne smemo pozabiti še računalniškega administratorja, ki vaše spletne strani strokovno umesti na internet serverje. V primeru, da manjka samo eden od zgoraj naštetih členov v zapleteni verigi oseb, ki se ukvarjajo z vašo internetno stranjo, je lahko končni rezultat precej vprašljiv.

Z uporabo najnovejših tehnologij CSS, XHTML in W3C ter s pomočjo naših velikih izkušenj pri programiranju internetnih strani, h programiranju pristopimo strokovno.

Spletno oglaševanje oziroma spletni marketing je preverjeno eden najbolj učinkovitih načinov promocije podjetja grafično oblikovanje, storitev, dejavnosti ali izdelkov. Glavni razlog je predvsem ta, da je spletno oglaševanje cenovno zelo ugodno, predvsem če ga primerjamo z ostalimi načini oglaševanja, kot so radio, tisk ali televizija. Stroški internetnega oglaševanja so odvisni od mnogih dejavnikov, najpomembnejši pa sta 2. Prvi dejavnik je količnik med številom prikazov vašega internetnega oglasa in izmerjenim številom klikov na ta oglas (CTR). Drugi dejavnik pa je število tistih spletnih obiskovalcev, ki so kliknili na vaš internetni oglas in nato izvedli željeno akcijo (nakup, vpis podatkov, ...). Rezultati internetnega oglaševanja so enostavno merljivi, kar vam zagotavlja hiter vpogled v učinkovitost trenutnega oglaševanja, obenem pa vam omogoča tudi hitro prilagoditev parametrov, ki takoj dajo še večjo učinkovitost internetnega oglaševanja.

<Domov